Sylabusy IIst.
PO - PRZEDMIOTY OGÓLNOUCZELNIANE
PO1. Język obcy
PO2. Podstawy genetyki
PO3. Farmakologia
PO5. Filozofia
PO6. Bioetyka
PO7. Psychologia kliniczna i psychoterapia
PO8. Pedagogika specjalna
PO9. Socjologia niepełnosprawności i rehabilitacji
PO10. Dydaktyka fizjoterapii
PO11. Demografia i epidemiologia
PO12. Zdrowie publiczne
PO13. Prawo
PO14. Ekonomia i systemy ochrony zdrowia
PO15. Zarządzanie i marketing
PO16. Antropometria
PO17. Trening sportowy
PZ - PRZEDMIOTY ZAWODOWE
PZ1. Neurofizjologia
PZ2. Diagnostyka kliniczna w fizjoterapii
PZ3. Metody specjalne fizjoterapii
PZ4. Medycyna fizykalna i balneoklimatologia
PZ5. Diagnostyka funkcjonalna i programowanie fizjoterapii
PZ6. Protetyka i ortotyka
PZ7. Adaptowana aktywność ruchowa
PZ8. Sport osób niepełnosprawnych
PZ9. Metody kardiorehabilitacji
EM - EGZAMIN DYPLOMOWY
EM1. Metodologia badań
EM3. Statystyka
EM4. Badania biomedyczne
EM5. Komunikacja społeczna i negocjacje
EM6. Analiza bibliograficzna pracy naukowej
MODUŁY
W1 - METODY SPECJALNE FIZYKOTERAPII
W1.1. Metody wysokoenergetyczne
W1.2. Leczenie ran owrzodzeń i odleżyn
W2 - MEDYCYNA SPORTOWA
W2.1. Diagnostyka i postępowanie fizjoterapeutyczne w uszkodzeniach narządu ruchu
W2.2. Fizjoterapia w sporcie
W3 - SPORT OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH
W3.1. Sport osób z dysfunkcją narządu ruchu
W3.2. Sport osób z niepełnosprawnością intelektualną i sensoryczną
W4 - METODY SPECJALNE FIZJOTERAPII
W4.1. Metody specjalne fizjoterapii w ortopedii
W4.2. Metody specjalne fizjoterapii w neurologii
W4.3. Metody specjalne fizjoterapii w pediatrii
W4.3. Metody specjalne fizjoterapii w terapii bólu i innych dysfunkcjach
W5 - WSPOMAGANIE AKTYWNOŚCI RUCHOWEJ
W5.1. Odnowa biologiczna
W5.2. Żywienie i suplementacja w aktywności ruchowej
W6 - PRZEDMIOTY SWOBODNEGO WYBORU - w zakładce PRZEDMIOTY DO WYBORU
PR - ZAJĘCIA PRAKTYCZNE
PR1. Praktyka w przychodni rehabilitacyjnej
PR2. Praktyka obóz rehabilitacyjny lub sportu adaptowanego
PR3. Praktyka medycyna uzdrowiskowa
PR4. Praktyka kliniczna
Wybierz odpowiednia zakładkę z rozwijanego menu.